FNV PROFESSIONALS

STERK IN WERK EN PRIVÉ

Tekst Ronald de Kreij Beeld FNV, Shutterstock

WORKSHOPS DIE OP EEN VERNIEUWENDE MANIER INSPELEN OP DE WENSEN VAN VAKBONDSLEDEN

De maand december staat in het teken van oude tradities en januari is de maand van de goede voornemens. Voor wie het nog niet wist: in februari is het gros van die voornemens alweer overboord gezet. Dat maakt maart, nu dus, de perfecte maand om iets écht zinnigs te gaan doen: je kennis verrijken. Kennis is macht en maakt dat je sterk staat zowel in je werk als privé. FNV Professionals helpt je hierbij.

Het is niet direct de grootste kracht, maar absoluut wel een van de grootste toegevoegde waarden van de FNV en daarmee van het FNV-lidmaatschap: de workshops van FNV Professionals die je helpen zowel in je loopbaan als in je dagelijks leven. Workshops waarvan je het bestaan waarschijnlijk niet eens vermoedde, maar waar je mogelijk toch behoefte aan hebt. Kracht door uitstraling. Persoonlijk leiderschap en groei. Mindset voor geluksgevoel. Onderhandelen met impact. Bouw aan je brein. Het is maar een greep uit het gigantische aanbod, en allemaal gratis voor leden! Kijk voor een overzicht zelf maar eens op de website van fnvprofessionals.

ZEVEN THEMA’S

De workshops zijn een gigantisch succes. Vorig jaar namen zo’n 7.500 FNV-leden deel aan een of meer workshops. Het aanbod is onderverdeeld in zeven thema’ s: communiceren, kennis & inzicht, praktische vaardigheden, talent & carrière, werk & privé, zelfstandig ondernemen en hospitality-horeca. Het programma dat sinds corona uit online workshops bestaat, wordt elk half jaar geactualiseerd. Gemiddeld duren de workshops anderhalf uur uur – de tijd van de deelnemers is immers schaars. Ze zijn zó ingericht dat iedereen na afloop met een concreet resultaat “naar huis” kan keren.

Screenshots van de website van FNV Professionals.

VAKBONDSWERK 2.0

Het bieden van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden is een vorm van vakbondswerk 2.0. De tijden zijn immers veranderd en daarmee de bond ook. De FNV wil niet langer puur een belangenbehartiger en -verdediger zijn, maar vooral ook een partner voor de leden. Mede daarom is inmiddels alweer diverse jaren geleden FNV Professionals in het leven geroepen met de opdracht om ideeën te bedenken die op een vernieuwende manier inspelen op de wensen van vakbondsleden. Dit alles vanuit de methodiek van elkaar ontmoeten, samen leren en jezelf ontwikkelen. Dat werkt, want de workshops zijn vaak helemaal vol en de reacties zijn uitermate positief.

INSCHRIJVEN

Je kunt je voor een workshop inschrijven op de website www.fnvprofessionals.nl/workshop. Daar vind je ook meer informatie over de genoemde én andere workshops waarmee je jezelf én jouw loopbaan een duwtje in de rug kan geven.

Deel deze pagina