LEDENVOORDEEL - JAARVOORDELEN

PROFITEER VAN AANTREKKELIJKE VOORDELEN MET LEDENVOORDEEL FNV

Met Ledenvoordeel FNV profiteer je als FNV-lid van flinke kortingen op verschillende producten, diensten en uitjes die jou helpen besparen. Naast de tijdelijke voordelen worden ook jaarvoordelen aangeboden waar je heel het jaar gebruik van kunt maken. Zo kun je in heel 2022 profiteren van voordeel bij: Center Parcs, Mobiel.nl, Plutosport, Nibud, Univé, NHA, Greenchoice, Koffievoodeel, DeOnlineDrogist en 12GO Biking. Een aantal jaarvoordelen lichten we hieronder uit.

5% KORTING OP ALLE FIETSEN

Stap op de fiets! Fietsplezier begint bij 12GO Biking, de grootste fietsenwinkel van Nederland. 12GO Biking heeft altijd meer dan 8.000 fietsen op voorraad. Van elektrische stads- en hybridefietsen tot carbon racefietsen en mountainbikes. Door eerlijk advies van fietsfanaten en een ruime collectie is 12GO Biking hét adres voor je nieuwe fiets. Exclusief als FNV-lid ontvang je 5% korting op je fiets bovenop de al scherpe winkelprijzen.

ONTDEK CELESTE D’ORO MET EXTRA KORTING

Verfijnd, zacht en toch intens: dat mag je verwachten van de koffie van Celeste d’Oro! Als FNV-lid ontvang je 7,5% extra korting op o.a. dit koffiemerk, die overigens exclusief verkrijgbaar is bij Koffievoordeel.nl. Je profiteert van zorgeloos bestelgemak, 100% tevredenheidsgarantie en een Rainforest Alliance en Klimaatneutraal certificering. Genieten van de lekkerste koffie, zonder toekomstige generaties uit het oog te verliezen!

KORTING OP ZONNEPANELEN BIJ GREENCHOICE

Besparen op je energierekening en je huis verduurzamen? Start dan met het opwekken van je eigen groene stroom met zonnepanelen. Bij Greenchoice ontvang je als FNV-lid € 100,- korting op de installatie van jouw zonnepanelen en krijg je de BTW-service t.w.v. € 119,- er gratis bij. Goed voor het milieu én je portemonnee.

12,5% KORTING BIJ DEONLINEDROGIST.NL

Vitamines, supplementen, verzorgingsproducten of andere drogisterij-artikelen nodig? De DeOnlineDrogist.nl heeft het. Je vindt er duizenden artikelen voor jong en oud. Als FNV-lid krijg je 12,5% korting op je bestelling (uitgezonderd aanbiedingen, geneesmiddelen en zuigelingenvoeding). Je bestelling wordt gratis bezorgd vanaf € 20,-. Voor advies kan je altijd contact opnemen met de gediplomeerde drogisten.

NIBUD

Werk jij als freelancer, met een nul-urencontract, of heb je tijdelijke, kortere baantjes? Dan kunnen je maandelijkse inkomsten heel wisselend zijn. Terwijl je uitgaven wel voor een groot deel vastliggen. Hoe krijg je dan grip op je begroting? Dat lees je in het Nibud-artikel over wisselende inkomsten.

MIS NIETS! SCHRIJF JE SNEL IN VOOR DE NIEUWSBRIEF OP LEDENVOORDEELFNV.NL

En kijk op de website voor de speciale maandvoordelen!

Onze jaarpartners:

image